Wandtegels mozaiek

Bent u op zoek naar wandtegels van mozaiek? Dan bent u bij Mozaiektegel.com aan het juiste adres. Binnen deze categorie vindt u een uitgebreid aanbod aan mozaiek tegels voor uw wanden. De tegels zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen, kleuren en materialen. Hierop kunt u aan de linkerzijde eenvoudig filteren.

268 producten

Wandtegels mozaiek van Mozaiektegel.com

Binnen onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod aan mozaiek wandtegels die uw woning of tuin echt mooier maken. De tegels zijn van het zeer populaire merk The Mosaic Factory, een gerenomeerd Nederlands bedrijf dat haar tegels wereldwijd verkoopt. De tegels zijn geliefd door consumenten die het voor thuisgebruik kopen. Denkt u aan bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Maar ook zeer geliefd door architecten en designers. De wandtegels zijn namelijk ook geschikt voor grotere gebouwen, zwembaden of oppervlaktes zowel binnen als buiten.

Wandtegels in alle maten, vormen en kleuren

Onze mozaiek wandtegels zijn beschikbaar in vrijwel alle maten, vormen, kleuren, afwerkingen en materialen. De afmetingen vindt u linksboven als filter. Deze afmetingen zijn gebaseerd op veelgebruikte afmetingen voor woningen en buiten gebruik. Bent u echter op zoek naar een speciale afmeting? Deze kunt u dan ingeven in onze zoekmachine, of u kunt uw vraag natuurlijk ook bij ons neerleggen. We denken namelijk graag met u mee. Qua tegelvormen zijn er verschillende vormen die zeer geliefd zijn voor bepaalde toepassingen. Zo zijn rechthoekige mozaiek wandtegels erg geliefd voor in de keuken (op de achterwand), en is de hexagon weer geliefd voor de badkamer of het toilet. Bent u op zoek naar speciaal advies? Dit vindt u in ons blog of u kunt ons natuurlijk uw vraag stellen aan onze klantenservice.

De mogelijke toepassingen van mozaiek wandtegels

Als u mozaiek wandtegels koopt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze geschikt zijn voor de toepassingen waar u deze tegels wilt gebruiken. Al onze wandtegels zijn vanzelfsprekend geschikt voor wanden. Echter zijn er ook tegels die geschikt zijn voor zowel wanden als vloeren (kijkt u voor mozaiek vloertegels hier), hierop kunt u linksboven op filteren. Dit is bijvoorbeeld erg praktisch wanneer u een doorlopende tegelwand en vloer wilt maken. Alle tegels in ons assortiment zijn geschikt voor alle binnenruimtes, maar ook voor sauna's en zwembaden mits ze vorstbestendig zijn.

Van verschillende materialen

Onze wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. In onze winkel vindt u glasmozaiek, keramische en natuurstenen wandtegels. Binnen de keramische tegels vindt u enkel porselein, binnen de natuursteen vindt u marmer en kiezels.

Andere vragen

Als u wandtegels wilt kopen helpen wij u vanzelfsprekend graag met passend advies en antwoorden op al uw vragen. Deze kunt u ons ten alle tijden stellen via de live chat, WhatsApp, telefonisch en de mail. Wilt u een grote of zakelijke bestelling plaatsen? Neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat of ons zakelijke partner programma.