Logo-mozaiektegel.com

Kiezel mozaiek tegels

Filters
Filters
Materiaal
Vloer/wand
Vorm

Toont alle 15 resultaten

Bekijkt u hier al onze kiezel mozaiek tegels. In deze categorie vindt u een select aanbod aan tegels, in enkele verschillende uitvoeringen. Al deze tegels zijn vorstbestendig, wat inhoudt dat u deze tegels ook voor buiten kunt gebruiken.

Kiezel tegels van The Mosaic Factory

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u op zoek naar het merk The Mosaic Factory, ook wel bekend als TMF. The Mosaic Factory biedt mozaiek aan van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Alle mozaiek tegels zijn altijd verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afwerkingen. Het is niet voor niets dat architecten en designers juist kiezen voor de merk én dat dit merk haar mozaiek wereldwijd verkoopt.

Is kiezel mozaïek geschikt voor gebruik in de tuin?

Ja, al onze mozaiek tegels zijn geschikt voor buiten gebruik. Omdat alle tegels vorstbestendig zijn en zo sterk zijn dat er slechts licht sprake is van slijtage zijn al deze kiezel tegels uitermate geschikt voor buiten gebruik, waaronder de tuin.

Zijn kiezel tegels geschikt voor de badkamer en de douche?

Alle tegels binnen onze kiezel categorie zijn uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer en in de douche.

Worden deze tegels aangeleverd op matten?

Ja, alle kiezel tegels worden aangeleverd op matten waardoor ze erg makkelijk te monteren zijn.

Hierboven kunt u binnen de categorie kiezel mozaiek tegels filteren. Hier kunt u filteren op de toepassing (vloer- of wandtegels), de vorm, het merk en of de tegels vorstbestendig zijn. Dit laatste houdt in dat de tegels afdoende tegen vorst kunnen om ze buiten te gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin.

Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

De waardering van mozaiektegel.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 52 reviews.