mzt logo 1024x98 1

Mozaïek vloertegels

Filters
Filters
Materiaal
Vloer/wand
Vorm
Het lijkt er op dat we niet kunnen vinden wat je zocht...

Bent u op zoek naar mozaiek vloertegels? Wij bieden binnen deze categorie al onze vloertegels aan. Binnen ons assortiment bieden we alle maten, vormen, kleuren en materialen. Hierop kunt u eenvoudig aan de linkerzijde filteren. Hebt u vragen? We helpen u graag via onze klantenservice.

Mozaïek vloertegels van Mozaiektegel.com

Bij Mozaiektegel.com vindt u een uitgebreid aanbod aan mozaiek vloertegels die uw woning of tuin een nieuwe stijl geven. De tegels zijn van het Nederlandse merk The Mosaic Factory. Een populair merk in de wereld van mozaiek tegels dat haar tegels wereldwijd verkoopt. Zelfs architecten en designers gebruiken de tegels voor grote projecten over de hele wereld. Maar ook consumenten zijn groot fan van het merk. Bijvoorbeeld voor de keuken, het toilet of de badkamer is het merk geliefd.
Bent u op zoek naar mozaiek vloertegels? Dan is The Mosaic Factory, ook wel afgekort tot TMF, absoluut de juiste keuze. Op de tegels van TMF wordt 5 jaar garantie afgegeven, behalve voor de Natural Stone selectie, waar één jaar garantie op gegeven wordt.

Alle maten, kleuren en vormen vloertegels

De vloertegels die u vindt in onze webwinkel zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen, kleuren, afwerkingen en materialen. De afmetingen zij gebaseerd op populaire maten, echter mocht u op zoek zijn naar een specifieke afmeting kunt u hiervoor natuurlijk altijd uw vraag bij onze klantenservice neerleggen. We realiseren in samenwerking met onze partners ook maatwerk projecten. Hierbij is de maat, de kleur of afwerking aan te passen.

Er zijn verschillende vormen die erg geliefd zijn voor bepaalde toepassingen. Zo zijn rechthoeken geliefd voor achterwanden in de keuken en zijn hexagons geliefd voor het toilet en de badkamer.

Toepassingen van mozaiek vloertegels

Er zijn verschillende toepassingen nodig met mozaiek vloertegels. Natuurlijk zijn deze geschikt voor vloeren, maar er zijn ook tegels die zowel geschikt zijn voor vloeren als wanden. Hier kunt u bovenaan de pagina eenvoudig op filteren. Kijkt u bij mozaiek wandtegels voor alle wandtegels.

Alle tegels in ons assortiment zijn geschikt voor gebruik in binnenruimtes. Echter is een groot deel van ons assortiment ook te gebruiken voor buiten. Zoals buitenwanden. Hiervoor kunt u filteren op vorstbestendigheid. Tot slot, alle tegels zijn geschikt voor sauna’s en indien vorstbestendig ook voor zwembaden.

Alle benodigde materialen

De vloertegels in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Dit zijn: glasmozaiekkeramische en natuurstenen vloertegels. Binnen de keramische tegels vindt u enkel porselein, binnen de natuursteen vindt u marmer en kiezels.

Andere vragen

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met al uw vragen over onze producten, maar ook voor vraagstukken met betrekking tot inspiratie en klustips kunnen wij u verder helpen. Hiervoor kunt u kijken bij ons blog, waar u eenvoudig kunt filteren op blog categorieën. Wanneer we u verder kunnen helpen met specifieke vragen, dan kunt u natuurlijk gewoon contact opnemen met onze klantenservice.

De waardering van mozaiektegel.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 57 reviews.