Mozaiek tegels keuken

Bent u op zoek naar mozaiek tegels voor de keuken? Deze vindt u in dit overzicht. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen, vormen en van verschillende materiaalsoorten. Op deze specificaties kunt u aan de linkerzijde eenvoudig filteren.

300 producten
Bent u op zoek naar mozaiek tegels die geschikt zijn voor uw keuken? Deze vindt u bij Mozaiektegel.com. We bieden in ons assortiment een groot aanbod aan mozaiek tegels van verschillende materiaalsoorten, in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Hieronder vertellen we u meer over de specificaties van onze tegels.

Een unieke keuken met mozaiek tegels

Als je een unieke keuken wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Misschien wel de mooiste mogelijkheid is het gebruiken van mozaiek tegels op bijvoorbeeld de achterwand. Dit geeft een mooie uitstraling in de keuken en is iets compleet unieks. De tegels worden voor keukens veelal op wanden gebruikt, voornamelijk op achterwanden boven het keukenblad.

Alle kleuren keuken tegels

In ons assortiment hebben we een duidelijk onderscheid gemaakt in kleuren van de tegels. U kunt eenvoudigweg filteren op de kleur aan de linkerzijde naast de producten. Tegels die meerdere kleuren bevatten zijn toegevoegd aan beide kleuren, dus als u op een kleur filtert komt u ook gemixte tegels tegen.

Stijlen van keukens door kleur

Er zijn veel verschillende kleuren voorhanden in ons assortiment. Echter bieden verschillende kleuren ook een compleet andere stijl voor uw woning. Afhankelijk van de stijl die men wil hanteren worden doorgaans de kleuren van de mozaiek tegels gekozen. Wilt u bijvoorbeeld een vintage, retro uitstraling creëren? Dan worden wat langere (rechthoekige) effen groene tegels gekozen. Deze kunnen dan bijvoorbeeld op de achterwand geplaatst worden. Wilt u juist een moderne look creëren? Dan zijn kiezels een goede optie. Kiezels in combinatie met een donker houten keuken en een donker grijs blad maakt een keuken een modern hoogtepuntje.

De vorm is van belang!

Wanneer u mozaiek tegels wilt kopen is de vorm een grote factor. Een vorm bepaald namelijk voor een flink deel de uitstraling van de tegels. In ons assortiment vindt u tegels met onder meer de volgende vormen:
  • Rechthoek
  • Vierkant
  • Hexagon
  • Kiezel (steen)
  • Octagon
  • Rond
  • Visgraat
De vorm bepaalt voor een deel de stijl van de tegels. Wilt u graag advies voor het kiezen van uw tegels? Laat ons u adviseren via bijvoorbeeld de live chat of WhatsApp.

Waarvoor kunnen keuken mozaiek tegels gebruikt worden?

Deze tegels zijn allen geschikt voor wanden en vloeren. Maar naast deze toepassingen zijn de tegels ook geschikt voor andere ruimtes, zowel binnen als buiten. Zo zijn onze mozaiek tegels ook voor badkamers, zwembaden, sauna's en het toilet.

Welke materiaalsoort hebt u nodig?

In ons assortiment bieden we de volgende materiaalsoorten aan: