Logo-mozaiektegel.com

Mozaiek tegels badkamer

Filters
Filters
Kleur
Materiaal
Merk
Vloer/wand
Vorm

Resultaat 1–16 van de 297 resultaten wordt getoond

Mozaiek tegels kopen die geschikt zijn voor de badkamer

Er zijn veel verschillende soorten mozaiek tegels. Zo zijn de tegels verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen, afmetingen en meer. Over al deze specificaties later meer. Alle tegels die u op deze pagina ziet zijn geschikt voor de badkamer. Ze kunnen zowel als vloertegel evenals wandtegel gebruikt worden.

Verschillende kleuren tegels voor de badkamer

In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende kleuren in tegels. Binnen het aanbod aan gekleurde tegels zijn er tegels die enkel in één specifieke kleur beschikbaar zijn, als tegels die gemixt zijn met verschillende kleuren.

Wit, zwart en grijs

In ons aanbod vindt u ruim 240 verschillende typen mozaiek tegels geschikt voor uw badkamer. Hieronder vindt u weer een breed scala aan verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en grijze tegels. Van deze kleuren zijn ook mixen verkrijgbaar.

Gekleurde tegels

Naast de meer basis kleuren zijn er ook tegels in fellere kleuren verkrijgbaar, zoals rood, groen en blauw. Ook andere, minder voorkomende kleuren zijn bij ons voorhanden. Neem bijvoorbeeld de kleur bruin. Kunt u een specifieke kleur toch niet gevonden krijgen? Laat het ons weten, we kunnen ook veel op maat laten maken voor u.

Onze tegels kunnen vrijwel overal toegepast worden

Binnen deze categorie vindt u alle tegels die geschikt zijn voor de badkamer. Maar naast tegels voor de badkamer vindt u bij ons ook mozaiek wandtegels en mozaiek vloertegels.

Maar niet alleen voor de wanden en vloeren van uw badkamer kunt u onze tegels gebruiken. Ook voor onder meer de keuken, toilet, hal, een zwembad, uw sauna en zowel binnen als buiten. Via alle links vindt u direct het specifieke aanbod voor een toepassing.

Van glas, natuursteen of toch keramisch?

Binnen onze winkel vindt u meerdere materiaalsoorten, dit zijn:

Alle materiaalsoorten hebben weer een volledig eigen uitstraling en eigen voordelen en nadelen. Zo is glasmozaiek doorgaans wat stralender, vooral voor de wat fellere kleuren geeft dit een extra mooi effect. Kiezels zien er enorm mooi en natuurlijk uit, maar zijn vaak wat lastiger om ze goed in te passen in het geheel van uw interieur.

Badkamer mozaiek tegels kopen

Wilt u mozaiek tegels kopen voor uw badkamer? Dan helpen wij u graag verder. Zijn er speciale wensen die u niet direct terug kunt vinden in ons aanbod? Laat het ons weten, mogelijk dat wij het voor u kunnen vinden. Anders is de kans groot dat we het u toch als maatwerk project kunnen aanbieden.

Wilt u de tegels graag bekijken? U kunt een afspraak inplannen via onze website om in onze showroom in Renkum te komen kijken naar ons aanbod. Hier vindt u een uitgebreid aanbod in mozaiek tegels. Heeft u een zakelijke order of wilt u graag vaker als bedrijf bij ons afnemen? Dat is mogelijk via ons partnerprogramma, neemt u daarvoor gewoon even contact met ons op.