mzt logo 1024x98 1

Glasmozaiek

Filters
Filters
Materiaal
Vloer/wand
Vorm
Het lijkt er op dat we niet kunnen vinden wat je zocht...

Bent u op zoek naar glasmozaiek tegels? Dan bent u bij Mozaiektegel.com aan het juiste adres. Op onze website vindt u altijd een uitgebreid aanbod aan glasmozaiek voor een scherpe prijs. Glas mozaiek is stijlvol en geeft een geweldig mooie uitstraling aan uw bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. In vrijwel alle vormen en afwerkingen. En ook geschikt voor buiten. Kijkt u hieronder verder voor ons uitgebreide aanbod.

Een uitgebreid assortiment glasmozaiek bij Mozaiektegel.com

Mozaiektegel.com biedt een uitgebreid assortiment aan glasmozaiek tegels van het top merk The Mosaic Factory voor een scherpe prijs. Voor iedere stijl vindt u hier de glastegels naar uw keuze. Zo vindt u hier combinaties in verschillende kleuren, waaronder klassiekers als de dambord en de groene mix.

Ons glasmozaiek kan toegepast worden voor / als:

Een mooiere uitstraling

Mozaiek van glas is een geweldig mooi product. Mozaiek tegels bieden sowieso altijd een extra mooie uitstraling voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer. Het is uniek en geeft een moderen en frisse look aan uw woning. Met glas mozaiek kunt u kiezen voor een mat met één specifieke kleur of een gemixte mat met meerdere kleuren.

Glasmozaiek matjes

Als u specifiek op zoek bent naar glasmozaiek matjes, dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Alle glasmozaiek tegels binnen ons assortiment worden geleverd als matten. Als u een doos mozaiek bij ons bestelt zitten hier doorgaans 10 matjes met mozaiek tegels in.

Enkel voor lichtbetreedebare ruimtes

Glasmozaiek is bij gebruik als vloertegel enkel te gebruiken in lichtbetreedbare ruimtes. Dit houdt in dat de mozaiek tegels niet gebruikt kunnen worden als vloertegel bij bijvoorbeeld een toilet op de begane grond, omdat deze ruimte veel begaan wordt met schoenen aan. En hier komen doorgaans méér mensen over de vloer, denkt u bijvoorbeeld aan een verjaardag.

Een badkamer op de eerste verdieping is wel geschikt, omdat hier doorgaans minder mensen over de vloer komen. Daarnaast wordt een badkamer over het algemeen vaker betreden met sloffen, sokken of op blote voeten. Andere ruimtes die niet geschikt zijn voor glasmozaiek tegels als vloertegel zijn de keuken en de hal.

Wanneer u glasmozaiek wél gebruikt als vloertegel in een ruimte waar veel mensen komen en waar vaak schoenen gedragen worden zal de mozaiek er sneller minder goed uit komen te zien. Hierdoor is ook de garantie van The Mosaic Factory niet meer van toepassing.

Glas mozaiek tegels kopen bij Mozaiektegel.com

Wilt u mozaiek tegels van glas kopen maar weet u nog niet precies welke u wilt bestellen? Laat u dan door ons adviseren. We helpen u graag per telefoon, mail, live chat en WhatsApp. Binnen ons blog kunt u inspiratie en klus tips vinden.

Weet u inmiddels welke tegels u wilt kopen? Dan garanderen wij u van geweldige service. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop, waar u uw tegels makkelijk kunt filteren en toevoegt aan uw winkelmand. Vervolgens is afrekenen zo gebeurt en bovendien 100% beveiligd. Betalingen verlopen via een beveiligde verbinding en het afrekenen kan via vrijwel alle opties, waaronder iDeal, Paypal, Credit Card en bankoverschrijving.


Wilt u een zakelijke order plaatsen? Wij helpen u als zakelijke klant graag met bijvoorbeeld een eigen account zodat u altijd makkelijk en nóg sneller kunt bestellen. Neemt u voor een zakelijk account contact op met ons op.

 

 

De waardering van mozaiektegel.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 57 reviews.