Logo-mozaiektegel.com

Glasmozaiek keuken

Filters
Filters
Materiaal
Vloer/wand
Vorm

Resultaat 1–16 van de 68 resultaten wordt getoond

Op deze pagina vindt u alle glasmozaiek tegels die geschikt zijn voor gebruik in de keuken. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Hierop kunt u aan de linkerzijde eenvoudig filteren. Komt u er niet helemaal uit welke tegels u wilt? Wij adviseren u graag via de live chat, of neem via een andere manier contact met ons op.

Glasmozaiek is enkel voor licht betreedbare ruimtes

Al het glasmozaiek is als vloertegel enkel geschikt voor ‘lichtbetreedbare ruimtes’, dit houdt in dat de tegels wél geschikt zijn voor bijvoorbeeld een badkamer op de eerste verdieping. Maar niet voor een toilet op de begane grond. Dit omdat een ruimte op de begane grond meer bewandelt wordt én vaak met schoenen aan. Een badkamer boven wordt vaker met blote voeten, op huisschoenen of op sokken bewandelt en hier ontvangen we zelden gasten. Waar een toilet op de begane grond natuurlijk wel begaan wordt door bezoekers, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag.

Alle glasmozaiek tegels zijn vanzelfsprekend wel optimaal te gebruiken als wandtegels. Neem rustig de tijdens en bekijk ons glasmozaiek keuken assortiment.

De waardering van mozaiektegel.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 51 reviews.