Logo-mozaiektegel.com

Glasmozaiek badkamer

Filters
Filters
Materiaal
Vloer/wand
Vorm

Resultaat 1–16 van de 68 resultaten wordt getoond

Bent u op zoek naar glasmozaiek voor uw badkamer? Dan vindt u binnen deze categorie alle tegels die geschikt zijn voor uw badkamer. Binnen deze categorie vindt u alle glasmozaiek tegels voor een scherpe prijs. De tegels zijn bevestigd op matjes, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn. Verkrijgbaar in zowat alle kleuren, vormen en afmetingen. Op deze specificaties kunt u eenvoudigweg aan de linkerzijde filteren.

De hoogste kwaliteit voor de badkamer

Bent u op zoek naar glasmozaiek, dan bent u op zoek naar de tegels van The Mosaic Factory (ook wel TMF genoemd). Mozaiek tegels van dit merk behoren tot de absolute A-kwaliteit tegels en zijn geliefd door consumenten, maar worden ook gebruikt door designers en architecten. Het merk biedt een jarenlange garantie. Mocht u een speciale wens hebben kunt u hiervoor ook bij ons terecht.

Alle soorten glasmozaiek voor uw badkamer

In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod in glasmozaiek dat geschikt is voor uw badkamer, in verschillende maten, kleuren en vormen. Zo vindt u een uitgebreid aanbod met het zeer geliefde blauw voor badkamers. Dit geeft een gevoel van rust. Wilt u iets meer stijl toevoegen aan uw badkamer? Dan is grijs een goede optie. Een strakke, stijlvolle kleur dat u makkelijk kunt combineren met het wit van het bad, de douche of de wastafel(s). Daarnaast bieden we een uitgebreid aanbod aan andere, fellere kleuren zoals oranje, groen, rood of zelfs goud. Kijkt u hiervoor geheel linksboven voor alle filters.

  • Maat – Een uitgebreid aanbod aan maten vindt u in onze winkel ook. Echter zijn glas mozaiek tegels vaak wat kleiner, hierdoor is er een iets kleiner aanbod in. Voor badkamer mozaiek vindt u hier 20x20x4 of 23x23x4 millimeter.
  • Vorm – Alle vormen glasmozaiek zijn vierkant. Wilt u echter een speciale vorm? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wellicht dat we u toch verder kunnen helpen door iets op maat te laten maken.
  • Afwerking – Er zijn verschillende afwerkingen voor glasmozaiek tegels. Met een speciale afwerking kunt u een extra combinatie in kleur en uitstraling mogelijk maken voor uw badkamer.

Alle tegels binnen deze categorie zijn vorst bestendig, wat inhoudt dat ze ook geschikt zijn voor buiten gebruik.

De waardering van mozaiektegel.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 52 reviews.